Олег Поляк: «Private banking ТАСКОМБАНК сприяє розвитку бізнесу в Україні»
24.04.2024

Олег Поляк: «Private banking ТАСКОМБАНК сприяє розвитку бізнесу в Україні»

Олег Поляк: «Private banking ТАСКОМБАНК сприяє розвитку бізнесу в Україні»

Заступник голови правління ТАСКОМБАНКУ про розвиток концепції Private banking, індивідуальний підхід до кожного клієнта та сформовану бізнес-спільноту, яка є майданчиком для поглиблення партнерства та розвитку вітчизняної економіки загалом

— Можете розповісти про унікальність концепції Private banking у ТАСКОМБАНКУ?

— Унікальна концепція Private banking ТАСКОМБАНК полягає в тому, що ми робимо фокус на обслуговуванні чотирьох напрямків діяльності клієнта: особисті потреби, потреби його родини та дітей, інвестування вільного капіталу, і найголовніше — розвиток його бізнесу. Ми багато працюємо, аби власник бізнесу знав, що ми подбаємо про родину через банківські продукти: додаткові картки для кожного члена родини. Це дозволяє підприємцям робити фокус на розвитку власної справи, що позитивно впливає на інвестування в нашу країну та покращення економічного стану.

— Які особливості цієї концепції виокремлюють ваш банк на ринку?

— Ми, як Private banking, надаємо максимально широку продуктову лінійку. Завдяки цьому власник бізнесу має можливість ефективно працювати та впливати на розвиток своєї справи.

Насамперед ТАСКОМБАНК надає фінансування бізнесу: кредит з диференційованою ставкою (залежить від строку користування), «Доступний факторинг», лізинг та зворотний лізинг, овердрафт тощо. Також працюємо з валютними контрактами. Наразі це дуже важливий сегмент, необхідний як для імпорту, так і експорту. В Private banking ми надаємо професійну підтримку з цього питання — в роботі з валютними контрактами дуже важливим є професіоналізм, і це є у нашого банку.

Додатково можу наголосити на перевагах програми «Овернайт», що передбачає розміщення тимчасово вільних коштів на одну ніч на депозитному рахунку. Це дозволяє власнику бізнесу отримати додатковий дохід для своєї компанії, після чого інвестувати їх та посилити свою позицію на ринку.

Наші менеджери здатні надати профільну допомогу за будь-яким бізнес-питанням, провести індивідуальні консультації та знайти оптимальне рішення. Ми працюємо також в регіонах, у наших Private-відділеннях, офлайн та можемо підключати співробітника головного офісу для розв'язання задач клієнта.

Користуватися послугами та перевагами Private banking можуть і довіренні особи. Поки власник бізнесу займається розвитком власної справи, довіренні особи можуть вирішувати поточні питання у відділеннях. Це дійсно унікальна можливість на ринку.

— Розкажіть про «ТАС-Еліт Сімейний» і як він відповідає стратегії Private banking банку?

— Ми запровадили унікальний пакет «ТАС-Еліт Сімейний», щоб дбати про сім’ю нашого клієнта. Він повністю закриває потребу всіх членів родини. Власник бізнесу може відкрити до чотирьох банківських карток — це дозволить користуватися рахунком його членам родини, водіям, помічникам або іншим людям, які супроводжують сім’ю.

Також ми запровадили курс з фінансової грамотності для дітей. Це дозволяє розвивати знання про гроші навіть наймолодшим членам родини. Завдяки навчальній програмі діти дізнаються про банківські продукти, як інвестувати та користуватися карткою, як оплачувати покупки та як протистояти шахрайству.

Наш консьєрж сервіс — професіонали своєї справи, тому банк завжди готовий допомогти власнику бізнесу та його родині. Це стосується навіть ситуацій, коли потрібно вирішувати буденні завдання, оформити відправлення з Європи чи США, знайти необхідний сервіс тощо. Наші менеджери здатні закрити великий спектр питань.

— Чи є у вашого Private banking ексклюзивні інструменти інвестування та в чому їх відмінність від стандартних продуктів на ринку?

— Наша програма передбачає створення індивідуальних рішень під запит кожного клієнта. Банк пропонує інструменти від класичного інвестування в депозитні програми до інвестицій в облігації українських компаній. Це передусім працює на поліпшення економічного стану країни. Ми надаємо унікальну можливість на ринку — я маю на увазі допомогу щодо випуску облігацій та інвестування в українські компанії.

Разом з цим, у нас є можливість хеджувати валютні ризики. Нині набирає популярності інвестування в об'єкти нерухомості, і в нас вже є партнери, які пройшли відповідну акредитацію. Це дозволяє пропонувати ексклюзивні умови інвестування в нерухомість.

— Нас також цікавить, що ви робите для розвитку? В що банк інвестує в рамках Private banking?

— Перш за все ми інвестуємо у відділення. У сегменті Private banking дуже важливо, де та як клієнт отримує послуги. За час війни ми відкрили відділення в центрі Києва, покращили умови в нашому головному офісі на Петлюри, розширили покриття — це вдалося зробити завдяки новому відділенню на Оболоні. Також ми маємо Private-відділення у Львові, Дніпрі та Полтаві. Ще пропонуємо унікальну концепцію відділення під клієнта. Як, приклад, у МАУП та Автотехнікс. ТАСКОМБАНК відкриває відділення для надання послуг безпосередньо на території бізнесу нашого клієнта. Для ознайомлення ми підготували спеціальне відео, в якому демонструємо переваги Private banking.

Ми постійно навчаємо наших менеджерів. Важливо, щоб у них були компетенції, які очікує побачити клієнт. Наші менеджери дійсно унікальні, вони здатні розв'язати будь-яке питання: особисті, родини та обслуговування бізнесу. Ми інвестуємо в навчання, розвиток, тренінги, програмний комплекс тощо. Все це задає високий рівень послуг, які надає Private banking ТАСКОМБАНКУ.

У планах — активно інвестувати в диджиталізацію. Ми вже це робимо, але далі — більше.

— Ще ми знаємо, що у вас є клуб Private banking. Можете розповісти про цю бізнес-спільноту?

— Клуб — важливий для нас проєкт з трьома напрямками. Завдяки великій кількості партнерів ми створюємо унікальні пропозиції для дітей, окрім курсів фінграмотності. Сюди включено, наприклад, спортивні клуби, навчання, екскурсії до банку тощо. Також у нас є клуб ТАС-Леді, який дозволить дружинам власників бізнесів отримувати знижки в салонах краси, магазинах з одягом та інші привілеї.

Ще один напрямок — це можливість зустрічатися з власником фінансово-промислової групи «ТАС» та керівництвом ТАСКОМБАНКУ. Ми нещодавно провели традиційну зустріч, в межах якої доповіли про результати роботи банку та групи, надали аналітику по макроекономічній ситуації в Україні, а також створили нетворкінг-зону для всіх запрошених.

Private banking багато працює над тим, щоб виступати майданчиком, де різні підприємці будуть знайомитись та ставати партнерами. Це позитивно відобразиться на розвитку економіки нашої держави.

— Які побажання ви маєте до клієнтів?

— Банк створює усі умови, щоб бізнес повертався в Україну, займався розвитком власної справи, створював нові робочі місця, інвестував в економіку. Ми, як Private banking, подбаємо про клієнта: надамо підтримку в розвитку бізнесу, допоможемо з особистими питаннями та фінансовими потребами сім’ї.

Джерело: Mind.ua

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні